Studenterkørsel

Studenterkørsel

Studenterkørsel i København og Jylland

Vi kører studenterkørsel i hele landet, så om I går på gymnasium i København på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille bil til studenterkørsel hos os.

Hør mere om studenterkørsel i København og resten af landet på telefon 2221 0077.

Masser af fede biler til studenterkørsel

Vores 2 kæmpe store brandbiler, der er hentet hjem fra New York og bygget om, er helt perfekte som den ultimative studentervogn. Hvem vil ikke gerne køre gennem København eller Aarhus med horn og lygter og en øl i hver hånd i en mega fed brandbil? I skal dog bestille i god tid, da der er meget stor interesse omkring lige de biler til studenterkørsel.

Hvis solen skinner, bliver de åbnet op, så vi kan blive solskoldede og få vind i håret. Skulle det derimod (mod al forventning) se ud til en regnvejrsdag, så kan de overdækkes, hvis det er et ønske. Men studenterkørsel i silende regnvejr uden overdækning har absolut også sin charme, og bliver en dag I aldrig glemmer. Pumper 1 har plads til 28 og Pumper 2 har plads til 34 personer.

Brandbussen og salatfadet er også super fine til studenterkørsel i både København og Jylland. Med den bagerste 1/3 af bussen åben er de som skabt til dagen. Vink, råb og skrig til hele byen bagerst, og skal du lige have en pause, går du ind i bussen og tager en kold øl i baren. Det bliver vist ikke meget bedre!!

 

Studenterkørsel

Militærbiler til studenterkørsel

Til sidst er der de store militærbiler. Maggie og Magnus med plads til 34 personer, og nok vognparkens vildeste anlæg!! Tilslut jeres egen iPod og spil musik til det bløder ud af ørene. Med de store hjul og en frihøjde som Storebæltsbroen, kan vi love, at vi nok skal komme frem - uanset hvor meget det regner eller sner :-) Er vi i tidsnød, kører vi bare den direkte vej til næste hus - intet stopper denne bil. Chaufføren plejer at være god til at finde et vandhul, den lige skal igennem! Så husk skiftesko.

 

Studenterkørsel til fast pris

Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller læs mere om vores priser.

Se listen over busser...

Se listen over lastbiler...

Se galleriet for billeder af vognparken...

 

Studenterkørsel 2018

Book allerede jeres studenterkørsel i 2018 nu, bilerne bliver hurtigt reserveret. Gallakorsel.dk tilbyder studenterkørsel i 2017 til studenter i hele landet. Reserver jeres studenterkørsel i 2018 på telefon

22 21 00 77 eller via vores kontaktformular her.

 

Studenterkørsel 2019

Det er slet ikke for tidligt at tænke på køretøj til jeres studenterkørsel i 2019. Vi tilbyder studenterkørsel 2019 i hele landet. Kontakt os på telefon 22 21 00 77 for at få et tilbud og/eller rådgivning om hvilken vogn I skal vælge.

Studenterkørsel i vores Pumper 1

Sikkerhed

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i høj prioritet, så mere kan vi ikke gøre på den front. Men vores erfaring viser at som dagen skrider frem og promillen stiger så begynder studenterne at lave dumme ting der ikke altid er lige sikkert.
Derfor har vi indgået et samarbejde med et professionelt vagtfirma, hvor vi tilbyder en sikkerhedsvagt der er med på ladet på hele turen. Han hjælper alle sikkert op og ned fra ladet, sørger for at trappen er låst, holder øje med at ingen sætter sig op på kanten og den slags.
Prisen for en sikkerhedsvagt hele dagen er 2000 kr.