OM GALLAKØRSEL.DK

Hos Gallakørsel.dk tilbyder vi partybusser, limousiner og lastbiler til gallakørsel og eksamenskørsel i København, Fyn og Jylland.

GALLAKØRSEL.DK

STOR VOGNPARK

Vi råder over Danmarks mest opsigtsvækkende vognpark med bl.a. store limousiner, kæmpe brandbiler, militære køretøjer og meget mere. Vi har køretøjer til enhver smag og uanset hvilken form for kørsel du er interesseret i, burde vi have lige netop det rigtige køretøj til lejligheden.

Vores køretøjer til gallakørsel og eksamenskørsel består af bl.a. to store New Yorker brandbiler som har et stort indbygget musikanlæg samt sofagrupper. Disse brandbiler er ideelle til eksamenskørsel eller gallakørsel, samt til polterabend hvor fed transport er en prioritet.

Gallakørsel.dk tilbyder desuden Danmarks største og eneste åbne barbus. Barbussen er en unik barbus hvor de 4 bagerste metere er åbne, hvor man bl.a. gerne må ryge da den er under åben himmel. Både rister og tag er fjernet på den bageste del så der er mulighed for både at vinke og skåle med de forbipasserende når man kører en tur i byen.

Gallakørsel.dk har bestilt endnu en bus som vi kan tilbyde til gallakørsel og eksamenskørsel i Jylland, Fyn og København. Denne bus bliver endnu federe og større end de nuværende. Bussen kommer til at indeholde en stor bar, hvor en rutineret bartender vil stå til rådighed. Bartenderen vil mikse de lækreste drinks til gæsterne under hele køreturen.

Hold øje på siden og se når den nye bus bliver tilgængelig og hvornår den kommer til at vælte København og de andre byer omkuld for første gang.

GALLAKØRSEL.DK

Tlf.: 2221 0077

  • Facebook Social Ikon
  • YouTube
  • Instagram