Partybus - se vores udvalg af partybusser

Find din partybus pris her. Om du søger partybus københavn eller resten af sjælland, så er du kommet til det rette sted. Se det store udvalg af vores partybusser og læs mere om de forskellige busser og biler. Bestil din partybus allerede i dag.

Tlf.: 2221 0077

Partybus pris - hvad koster en party bus?

Det kommer selvfølgelig an på hvilken af vores partybusser, som du vælger. Vælger du By-Bussen så koster den 3.500 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Der er i By-Bussen 36 pladser. Vælger du Himmelbussen koster den 4.000 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Vælger du Brandbussen, så koster den igen 3.500 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Du kan få din pris ved at klikke her

Partybus København og Sjælland

Vi dækker hele København og Sjælland. Hos os får du altid service i top og en rigtig god oplevelse. Om det er partybus til polterabend, et firma arrengement, fødselsdagsfest eller noget helt fjerde, så er du kommet til det rette sted. Vi sørger altid for, at det hele kører som smurt, så i blot kan nyde jeres fest. Vi sørger for en sjov oplevelse, der samtidig er tryg, både ved bestilling og levering. Vi danner rammerne for en aften som du og dine venner/familie/kollegaer sent vil glemme. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Høj kvalitet og god service

Vi gør en ære i at levere en høj kvalitet og god service. Vi har mange kunder, som kommer tilbage til os, netop af denne grund. Vi er eksperter på området, så i blot kan nyde turen. Af en mere praktisk karakter kan det nævnes, at du bedes huske dine ting. Glemte genstande og effekter bliver bortskaffet efter 14 dage. Har du glemt noget, så kontakt os endelig. Har vi det ikke, så anbefaler vi, at kontakte Hittegods kontoret. Der kan man være heldig, at nogen har fundet det.

Vi ser meget frem til at høre fra jer og levere en god oplevelse og service. Kontakt os i dag på 2221 0077