Partybus - se vores udvalg af partybusser

Find din partybus pris her. Om du søger partybus københavn eller resten af sjælland, så er du kommet til det rette sted. Se det store udvalg af vores partybusser og læs mere om de forskellige busser og biler. Bestil din partybus allerede i dag.

Tlf.: 2221 0077

Partybus pris - hvad koster en party bus?

Det kommer selvfølgelig an på hvilken af vores partybusser, som du vælger. Vælger du By-Bussen så koster den 3.500 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Der er i By-Bussen 36 pladser. Vælger du Himmelbussen koster den 4.000 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Vælger du Brandbussen, så koster den igen 3.500 kr. den første time og yderligere 1.000 for efterfølgende time. Du kan få din pris ved at klikke her

Partybus København og Sjælland

Vi dækker hele København og Sjælland. Hos os får du altid service i top og en rigtig god oplevelse. Om det er partybus til polterabend, et firma arrengement, fødselsdagsfest eller noget helt fjerde, så er du kommet til det rette sted. Vi sørger altid for, at det hele kører som smurt, så i blot kan nyde jeres fest. Vi sørger for en sjov oplevelse, der samtidig er tryg, både ved bestilling og levering. Vi danner rammerne for en aften som du og dine venner/familie/kollegaer sent vil glemme. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Høj kvalitet og god service

Vi gør en ære i at levere en høj kvalitet og god service. Vi har mange kunder, som kommer tilbage til os, netop af denne grund. Vi er eksperter på området, så i blot kan nyde turen. Af en mere praktisk karakter kan det nævnes, at du bedes huske dine ting. Glemte genstande og effekter bliver bortskaffet efter 14 dage. Har du glemt noget, så kontakt os endelig. Har vi det ikke, så anbefaler vi, at kontakte Hittegods kontoret. Der kan man være heldig, at nogen har fundet det.

Vi ser meget frem til at høre fra jer og levere en god oplevelse og service. Kontakt os i dag på 2221 0077

PARTYBUS KØBENHAVN OG SJÆLLAND – PRAKTISK INFO

Er du i tvivl om noget praktisk, så kan du altid ringe til 2221 0077. Her vil du møde en af vores kompetente kollegaer, som står klar til at hjælpe dig. Det er selvsagt helt uforpligtende at give os et kald, hvis du har nogen former for spørgsmål. Vi har prøvet at besvare nogen af de mest gængse spørgsmål nedenstående. Fandt du ikke svar der, så giv os endelig et kald.

Vi dækker hele København og store dele af Sjælland.

Vores priser kan du finde ovenstående samt inde på de enkelte busser.

Søger du partybus til studenterkørsel, så tilbyder vi også dette. Du kan blot klikke her.

Partybus pris - God pris og høj kvalitet

Vores partybusser starter omkring 3.500, her er den første time inkluderet i prisen. Herefter koster det 1.000 kroner for den efterfølgende time. I denne pris får du høj kvalitet samt service hele vejen rundt. Hvis du vil have den præcise pris for den enkelte bus henviser vi ovenfor. Her kan du klikke ind på de enkelte busser. Du kan endvidere udfylde en formular, så du er sikker på, at du får den helt rigtige partybus pris i København og omegn. Vi hjælper også meget gerne med at give en partybus tur i gave - en gave til ham der vil have det sjovt. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Eller er du blot typen der foretrækker en snak forinden. Så giv os endelig et kald på 2221 0077. Vi glæder os til at høre fra dig!

GODT AT HAVE STYR PÅ INDEN. SÅDAN FÅR DU DEN BEDSTE TUR

I virkeligheden behøver du ikke have styr på det store. Vi står for alt. Dog kan du med fordel have lavet en playliste, hvis du selv vil spille musikken. Ydermere er det godt, hvis du tjekker vejrudsigten. Er det en varm sommerdag, så kan det være lidt trist, at have alt for varmt tøj på. Skal du videre efter, så tag med fordel noget overtøj med, som du kan tage let af og på. Er det modsat en kold aften, så tag et rigtigt sæt tøj på, så du ikke fryser. Særligt hvis i har en åben bus. Hvis i er i tvivl om hvilken bus i skal vælge til vejret, så kontakt os endelig. Et andet godt råd er at have planer efter. Ofte er man i god stemning og det kan ødelægge aftenen, hvis den går helt i stå, når turen er slut. Et sidste godt råd er ikke at ankomme alt for fuld. Det er ikke sjovt at være alt for stiv, når man skal køre rundt i København og omegn.