STUDENTERKØRSEL KØBENHAVN OG JYLLAND - FIND  STUDENTERVOGN HER

Studenterkørsel i hele landet. Om I går på gymnasium i København, på Fyn eller i Jylland, så kan I roligt bestille studenterkørsel hos os. Vi har fast pris på studenterkørsel i København og til Jylland og øerne, så ring og få en pris til jeres klasse eller få en pris ved at udfylde nedenstående formular.
 

Hos gallakørsel.dk gør vi alt hvad vi kan for at sikkerheden er helt i top. Alle studenterlastbilerne er bygget med sikkerheden i højeste prioritet, så mere kan der ikke gøres på den front.

Alle vores studentervogne er godkendt og klargjort til kørestole!

FÅ STUDENTERKØRSEL PRIS HER!

GALLAKØRSEL.DK

Tlf.: 2221 0077

  • Facebook Social Ikon
  • YouTube
  • Instagram

Studenterkørsel pris - god studentervogn pris

Udfyld ovenstående formular og hent en pris på din vogn. Vi har en række vogne, i kan vælge mellem, som vi er sikre på alle sammen opfylder dine behov. Er der nogen tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive jer, så i får den rigtige studenterkørsel pris. Hos os kan du vælge mellem lastbilermilitærbiler og busser På den måde sørger vi for at opfylde et hvert behov. Vores mål er at skaffe jer en god studenterkørsel pris til høj kvalitet samt service.

Studenterkørsel pris til høj kvalitet

En studentervogn hos os lever op til højeste kvalitet og sikkerhed. På den måde sikrer i, at i bare kan nyde turen. Det værste der kan ske på en vogntur er, at noget går galt. Hvis sikkerheden og kvaliteten ikke er i top, så øges risikoen for dette. Derfor går vi meget op i at alt spiller. Det er den måde vi har bygget vores forretning op på. Vi oplever ofte af at folk har fået os anbefalet af ældre søskende eller venner. Det tror vi på er netop grundet vores høje kvalitet og at vi finder den helt rigtige studenterkørsel pris.

Studentervogn - En dag du aldrig glemmer

At køre studentervogn er en dag, som man aldrig glemmer. Det er din dag. Det er jeres dag. Vi gør en ære i, at det er en dag i aldrig glemmer. Kun på den gode måde. Vi sørger for, at alt det kører smurt, så i bare kan have et brag af en fest. At køre studentervogn er en fejring af alle. Hele klassen, ja hele landets årgange af gymnasielever, som bliver færdige med huen på og de sjove regler der følger med den. Denne dag handler kun om jer, og det har i fortjent! Vi glæder os meget til at høre fra dig og din klasse. Husk et opkald er altid uforpligtende, så ring endelig og spørg os til råds om jeres studentervogn.